Ulei esențial din semințe de coriandru pur și natural (Coriandrum Sativum)

Ulei esențial din semințe de coriandru pur și natural (Coriandrum Sativum)

23.8 lei

Vezi coșul

Descriere

Extras din: semințe
Sursa materiei prime: Rusia
Metoda de extracție: Distilarea cu abur
Descriere olfactivă: dulce, erbaceu, picant, lemnos și ușor fructat.

Uleiul esențial din semințe de coriandru este extras din aceeași plantă din care se extrage și uleiul esențial de coriandru. Este un ulei parfumat, exotic, folosit de mii de ani în țările asiatice, un ulei unic care poate fi utilizat intern pentru a promova digestia, un bun aromatic pentru relaxare și local pentru piele.

Beneficii

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului esențial de semințe de coriandru pot fi atribuite proprietăților sale ca substanță analgezică, afrodiziacă, antispastică, carminativă, depurativă, deodorantă, digestivă, fungicidă, lipolitică, stimulantă și stomacală.

Poate stimula pofta de mâncare și este excelent în ameliorarea tulburărilor digestive ocazionale. Ajută la ridicarea stării de spirit, calmează nervii, ajută la concentrarea mentală și ajută la relaxare înainte de somn.

Adjuvant în diete, promovează lipoliza, care duce la o descompunere a grăsimilor și scăderea colesterolului. Cu cât lipoliza este mai rapidă, cu atât scăderea în greutate este mai accelerată .
Uleiul esențial de semințe de coriandru este sigur de utilizat pe pielea congestionată sau cu pete.

Recomandari de folosire

Difuzare: 3-4 picături într-un difuzor de uleiuri esențiale.
Se combină foarte bine cu uleiurile de pin, scorțișoară, petitgrain, salvie, lemn de santal, tămâie, bergamotă, neroli și ghimbir.

Aditiv alimentar: o picătură în 125 ml lichid.

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător (ulei de cocos, sâmburi de caise, migdale etc) . Adăugat in creme, loțiuni, deodorante. Pentru utilizarea ca parfum, se amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Precauții

  • Poate cauza sensibilizare cutanată. dacă după aplicarea pe piele a unui produs care conține ulei esențial, apar iritații/mâncărimi/disconfort, se va aplica imediat un ulei vegetal in zona respectivă, pentru a dilua concentrația de ulei esențial.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul.
  • Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.
  • Uleiurile esențiale conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrate și nu se folosesc ca atare. Acestea sunt folosite doar ca ingredient în alimente, preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie; dozaj uzual recomandat pentru masaj și creme 0,5-2%, în aromaterapie dozaj maxim 20%.

Ambalaj
10 ml

Informații suplimentare

Greutate 0.4 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esențial din semințe de coriandru pur și natural (Coriandrum Sativum)”